LTD DIY – when bad turns out great

use05-1

Forleden havde jeg en kunde der havde været ude i et DIY projekt, som ikke gik helt efter bogen. Efter en kort snak benyttede han sig af Guitariets ”drop-off” ordning og samme dag landende den på bordet hos mig.

Problemerne opstod da ejeren ville skifte pickupper fra aktivt kredsløb til passivt kredsløb med nye pickupper

En kort gennemgang afslørede nogle fejl i hans projekt, som guitaren led under. Ledninger, lodninger og potmetre skulle der til.

Se, på trods af CVR nummer og diverse andre foranstaltninger, så er det min oplevelse, at leverandører i Danmark sover godt og grundigt i timen og leveringstiden kan virkelig være noget værre noget ved lidt mere specielle ting. Så til tider er tyskeren bare et hak hurtige….men ak og ve. Tyskeren har i disse tider massive problemer i de indre kredse og det går til tider ud over kommunikation og forståelse….og det på trods af at jeg er flydende i 4 sprog.

En anden vej måtte findes og frem kom der nogle nye, lidt specielle, men fantastiske low friktion potmetre i de helt rette mål og dimensioner.

Da delene ankom havde jeg snydt lidt og indmaden var det sidste der manglede i den omgang. Guitariet bånd og alt det andet var gjort på forhånd, så indmaden var lige til at gå til. Derefter samlede jeg damen igen, med nye rengjorte og beskyttede dele og så fik hun et setup der kan få selv den mest kritiske og konservative guitarist til at få store øjne.

Alt i alt var det en fed opgave, men også lidt speciel.

Kunden havde nemlig denne guitar som hans backup guitar og i aftalen der blev indgået sagde jeg til ham, at jeg var overbevist om, at denne LTD blev hans ”weapon of choice” når den var færdig…

Han udtalelser kobler jeg gerne på denne update senere hvis folket ønsker det.

Denne LTD 1000EC er virkelig en lækker spade….lækker hals og mest af alt, hans valg af pickupper var virkelig enestående. Creamery Pickups…og dem kommer der forhåbentlig snart en længere artikel om, med video og diverse andre ting og sager…for Jaime fra Creamery Pickups, han er satme en fyr der kan sit håndværk til perfektion…og i denne guitar er lyden virkelig fantastisk…

Stay tuned