svartsot_logo_vaeldet

Svartsot began in early 2005 after the band’s precursor, a folk/black metal band in Randers called ‘Skoll’, came up with an idea for a song called Svartsot (meaning black sickness). As Frederiksen had also begun writing melodies which were leaning away from the black metal-formula, the genre changed to folk metal, and Svartsot was born. It was decided at this point that all lyrics would be in Danish, and that they would be about the history and folk-lore of Denmark.


defecto2

Guitariet er enormt stolte over at kunne byde drengene fra Defecto velkommen i familien.
Defecto er virkelig et navn der er svært at komme udenom i Danmark. Med deres debut cd Excluded satte de et præg på den danske musik scene, som kun få andre før dem har formået.
Defecto har i den grad taget scenen med storm. Snyd ikke dig selv for et musikalsk oplevelse af rang! Tryk på linket og se deres videoer og følg bandet på facebook!


18f23d7632-ST. PROTITUTE LOGO 2015

For mange år siden hørte jeg en iskold demo fra bandet og min første reaktion var; “den energi er F%&!!ing utrolig!!!” Et par uger senere udkom skiven og jeg var blæst omkuld. St. Prostitute er et af de mest autentiske, vildeste og mest energifyldte bands jeg til dags dato har oplevet. Det er ikke så underligt at vi i Guitariet er stolte over at have St. Prostitute i vores artist stald!


1915309_204424497500_3984227_n

Impalers er nu officielt artister i Guitariet og det med rette! Fra første øjeblik hvor jeg hørte Impalers spille var jeg solgt. Det er old school og ærlig trash metal, præcis som thrash skal være.

Drengene produktive og har lige været i studiet for at indspille deres nye skive, som lander på markedet i løbet af ganske kort tid. Mon ikke der kommer en konkurrence og lidt videoværk ud af det?

Guitariet er virkelig stolte over at Impalers nu er en del af familien og ser frem til at arbejde sammen med drengene i fremtiden!!!
Hvis du ikke kender dem, så tryk på linket og se meget mere til dem både på Facebook og Youtube!!!


Kirsten Mørk

Guitariet er stolte over at kunne præsentere Kirsten Mørk som artist i Guitariet.

Kirsten har lige udgivet den anmelderroste debut cd ”Mørkeleg”, som allerede har indtaget den lokale scene med storm og åbnet en bred vifte af muligheder for Kirsten. Bl.a. har Kirsten haft sin første tv optræden og radio spilletid er det også blevet til.

De temmelig atypiske akkordsammensætninger, giver musikken et helt nyt udtryk. Kirstens evne til at udtrykke alverdens følelser gennem guitaren gør, at hun i den grad får lytteren til at blive til en aktiv lytter.

Musikken kan høres og købes på Itunes samt via hendes facebook side.


IMG_0708

BallBreaker er Danmarks bedste AC/DC cover live band. Ballbreaker har formået og spille til egne koncerter, MC-træf, Festivaler og diverse arrangementer
www.ball-breaker.dk

Der må ikke herske tvivl om at Ballbreaker er et band der er værd at holde øje med. De leverer varen på en så overlegen måde, med scene show og autentisk AC/DC lyd, krydret med et meget højt energi niveau – Guitariet