Siden jeg var 11 år har guitaren fyldt i mit liv. Dybt inspireret af navne som Van Halen, Mick Mars, Warren DeMartini, Slash og mange andre forfulgte jeg drømmen om at blive rock stjerne.
Igennem årene har jeg spillet i forskellige bands og lært utallige musikere at kende. Gennem jam sessions, hygge spilleri osv fik jeg hurtigt et rygte som “ham fyren der kan trylle”.

Alle mine guitarer har jeg tilpasset til mig og min stil og folk fik hurtigt øjnene op for de muligheder der ligger i at have sit “eget instrument”. Når man køber en guitar har den som regel en standart opsætning, fra fabrikken eller fra butikken. Denne opsætning er noget de fleste bare vender sig til at spille på. Men som årene gik og folk blev flere og flere begyndte jeg at lege med tanken om et værksted eller en butik. Da så musik butikken i byen lukkede, mente ejeren at jeg burde tage springet og starte mit eget. Behovet er der jo.

I 2013 begyndte jeg for alvor at tænke over det og da jeg så havde haft besøg af endnu en guitarist som roste mit arbejde, tog jeg springet. Guitariet er ikke noget jeg lever af, og vil heller ikke leve af det. Det er en passion, en hobby og en lidenskab. Jeg satte et budget og valgte ikke at investere i hjemmeside, lokaler osv, men brugte det meste af mit budget på special værktøj og reservedele. Inden jeg fik set mig om havde jeg gang i noget som langsomt vokser. Min filosofi er simpel. Tilpas dit instrument til dig og drop “out of the box” opsætninger.

De fleste tilbage meldinger indeholder sætninger som ” jeg vidste ikke at jeg kunne disse ting”, eller ” havde jeg vidst det her noget før havde jeg været bedre i dag”. At se en guitarist med et kæmpe smil på munden, instrumentet i hånden og en undren over om det nu også er hans guitar det her, det er det hele værd.

Custom jobs: Har du en ide til hvordan du kunne tænke dig at din guitar kunne se ud, så sig til. Hvor står det skrevet at den skal se ud som den gør? De fleste ændrer aldrig noget på deres instrumenter…ignorance is bliss…som man siger. Jeg har sat nye pickupper i, slebet bånd, ændret farver, lagt ny lak, lavet bånd, skiftet bånd, lagt nye inlays i acryl, perlemor, lagt lys i gribebrættet, skiftet sadler og broer ud, lavet comfort cuts, ændret opsætninger, skiftet dele, skiftet halse og meget andet.
Dette gælder både for bas og guitar.

Udfordringer har der været mange af igennem tiden og der kommer flere og flere.

Om din guitar er billig eller dyr spiller ingen rolle. Alle fortjener et ordentligt setup.
Så tøv ikke med at henvende dig, ring eller skriv og kom forbi så du kan se tingene for dig selv.
Der er guitarer du kan prøve, opsætninger du kan prøve, custom jobs der er til at se og føle på….