Steffen Schackinger interview

DSC09062-2

Guitariet havde fornøjelsen af at møde Steffen Schackinger da han gæstede Sønderborghus til både guitar workshop og koncert.
Der blev snakket om både instrumenter, setups, filosofier omkring instrumenter, hvad der virker, hvad der ikke virker og meget andet.

 

Det var lidt af en ære for os i Guitariet at møde Steffen på denne måde og snakke med ham under de forhold. Både Ole og jeg kender til Steffens karriere og ikke mindst til hans sublime stil og færdigheder.
Steffens 2 albummer er udgivet op Candy Rat Records og for kendere, ja så ved man godt hvad det betyder.
I min optik er Steffen en af de dygtigste og mest tekniske guitarister vi har i Danmark. Hans evne til ikke kun at skrive musik, men i den grad at komponere musikken er noget af det der karakteriserer Steffen som både musiker, men også som guitarist. Det er nok også en af grundende til at han tidligere er blevet kåret som verdens 15 bedste guitarist af “Guitar on the Edge”.

Hans talent er ikke at fornægte. Bare lyt til et nummer som “The Dixieland”, hvor guitaren og violinen følges ad, som gjalt det livet. Man bliver tryllebundet af de lange løb, krydret med Henrik Bjørns bas og ikke mindst Mickey Hurricanes trommer der spænder fra at akompagnere instrumenterne, til at lede vejen med en fortryllende shuffel.

I kan læse og høre meget mere til Steffens musik her
Facebook
Hjemmeside
Twitter
Candy Rat på Youtube

Enjoy

DSC09033-2